Houten wandpanelen

Een nieuwe trend in het ontwerpen van muren, Mozaïek houten panelen gemaakt van echte massieve houtsoorten. Gemaakt met precisie en oog voor detail, biedt Kasaro massief houten paneel een klassieke uitstraling en geïnspireerde ontwerpmogelijkheden om uw huis te transformeren.

Productdetails


1 (001) .jpg

Een nieuwe trend in het ontwerpen van muren, Mozaïek houten panelen gemaakt van echte massieve houtsoorten. Gemaakt met precisie en oog voor detail, biedt Kasaro massief houten paneel een klassieke uitstraling en geïnspireerde ontwerpmogelijkheden om uw huis te transformeren. Met een reeks kleuren en breedten kunt u een geheel eigen look creëren. Een keuze in constructietype biedt u ook de flexibiliteit om te installeren volgens de unieke behoeften van uw ruimte.

2 (001) .jpg

Het creëren van levendige textuur en unieke rijkdom aan kenmerken in elke plank. De elegantie en uitstraling van de vloer zorgen voor een prachtige illusie in uw huis. Dit duurzame loopvlak kan vlekken vertonen om uw interieur af te maken. Perfecte keuze voor rustieke vloeren. Coördinaten met bijpassende riser om uw trap een rijke nieuwe look te geven. Elke plank wordt individueel geschraapt door echte menselijke handen en niet door de machine, waardoor uw vloer een versleten en meer rustieke uitstraling heeft; echt, een unieke en unieke vloer. Het biedt een duurzaam en plat werkoppervlak, waardoor u eenvoudig een breed scala aan projecten kunt voltooien.

Onderzoek