Strip Wood Mosaic Wall Panels

Onze home decor strip houten mozaïek wandpanelen zijn ideaal voor accentmuren, lambrisering, wandtegels, plafonds, kunst aan de muur, hoofdeinden, beadboard, onder de tralies, bekleding voor meubels en deuren, en vele anderen.

Productdetails


1 (001) .jpg

Met deze precisiesnijplanken kunt u een verbluffende functie creëren voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Elke geregenereerde houten plank is zorgvuldig geselecteerd en gesneden uit authentieke geregenereerde platen van schuurhout die zijn geborgen uit verschillende schuren en structuren. De ene kant is glad om eenvoudig te worden geïnstalleerd op een muur of op een oppervlak met een lijm of nagellak van de bouwkwaliteit. De authentieke kant is licht geschuurd en vervolgens bedekt met een dunne laag sealer en was erop om een beetje meer kleur- en textuurversterking te creëren. Dit is nog steeds erg soepel om aan te raken, maar je kunt het karakter van het hout voelen. We verwijderen nagels, maar vaak zijn er kleine spijkergaten en andere onvolkomenheden die bijdragen aan het karakter van het product. De foto die u ziet, is ons standaard kleurengamma van het product.2 (001) .jpg

Onze home decor strip houten mozaïek wandpanelen zijn ideaal voor accentmuren, lambrisering, wandtegels, plafonds, kunst aan de muur, hoofdeinden, beadboard, onder de tralies, bekleding voor meubels en deuren, en vele anderen. Omdat dit authentiek geregenereerd hout is, variëren de kleuren afhankelijk van de leeftijd, blootstelling aan de zon en andere factoren. Elk stuk hout komt als een vloer, waarbij je individuele lengtes neemt en ze uitzet om eerst het uiterlijk en de kleur te bepalen.

Onderzoek