Schip houten mozaïek muurpanelen

Schip houten mozaïek muurpanelen

Elk bord wordt stuk voor stuk handmatig geselecteerd op hun natuurlijke kleur, korrel- en karaktertekens, zoals knopen en minerale strepen. Net zoals de bomen in onze bossen niet identiek zijn, heeft elk individueel hardhoutbord zijn eigen unieke markeringen. Als zodanig merk je de korrelvariaties die ...

Productdetails


Elk bord wordt stuk voor stuk handmatig geselecteerd op hun natuurlijke kleur, korrel- en karaktertekens, zoals knopen en minerale strepen. Net zoals de bomen in onze bossen niet identiek zijn, heeft elk individueel hardhoutbord zijn eigen unieke markeringen. Als zodanig merk je de korrelvariaties die elk bord helpen te onderscheiden als een uniek werk van natuurlijke kunst. Het is niet ongebruikelijk om verschillende korrelcontrasten te vinden in dezelfde plank van massief hout. Ideaal voor accentmuren, deuren, wanddecoraties, hoofdeinden, kolommen, backsplash, etc.


Er zijn zoveel geweldige manieren om oude houten lambrisering te gebruiken om een ​​spectaculair decoratief, rustiek en gerecycleerd hout in uw huis te creëren. Het oude uiterlijk van de houten scheepswand is keer op keer gebruikt. De unieke schoonheid van oud scheepshout is volledig tijdloos en kan in verschillende delen van het huis worden gebruikt.


Elke plank heeft zijn eigen individuele uitstraling met verschillende kleuren. Het is ideaal voor een accentmuur, kraalruimte, kelder, omdat het heel eenvoudig te installeren is. Het perfecte project voor een regenachtige middag. De afwerking van faux kan variëren. Deze panelen zijn lichtgewicht, gemakkelijk te installeren en veilig voor kinderen.


1.JPG


Onderzoek