Rustieke houten lambrisering voor muren

Met jarenlange ontwikkeling achter de rug hebben onze oude scheepshoutproducten het onderscheidende uiterlijk en de prestaties van nieuw hout. Gebruikers genieten van installatiegemak en redelijke prijzen. Het is een ongeëvenaarde waarde.

Productdetails


1(001).jpg

Met jarenlange ontwikkeling achter de rug hebben onze oude scheepshoutproducten het onderscheidende uiterlijk en de prestaties van nieuw hout. Gebruikers genieten van installatiegemak en redelijke prijzen. Het is een ongeëvenaarde waarde. Een meerstaps eigen proces maakt gebruik van een milieuvriendelijke afwerking die in de loop van de tijd meer zal doorstaan ​​bij blootstelling aan UV-licht, vocht en slecht weer.2(001).jpg

Elk bord wordt stuk voor stuk handmatig geselecteerd op hun natuurlijke kleur, korrel- en karaktertekens, zoals knopen en minerale strepen. Net zoals de bomen in onze bossen niet identiek zijn, heeft elk individueel hardhoutbord zijn eigen unieke markeringen. Als zodanig merk je de korrelvariaties die elk bord helpen te onderscheiden als een uniek werk van natuurlijke kunst. Het is niet ongebruikelijk om verschillende korrelcontrasten te vinden in dezelfde plank van massief hout. Ideaal voor accentmuren, deuren, wanddecoraties, hoofdeinden, kolommen, backsplash, etc.
Onze muurplanken voor thuis zijn geweldig voor accentmuren, lambriseringen, wandtegels, plafonds, kunst aan de muur, hoofdeinden, beadboard, onder tralies, bekleding voor meubels en deuren en vele anderen. Omdat dit authentiek geregenereerd hout is, variëren de kleuren afhankelijk van de leeftijd, blootstelling aan de zon en andere factoren. Elk stuk hout komt als een vloer, waarbij je individuele lengtes neemt en ze uitzet om eerst het uiterlijk en de kleur te bepalen.

Onderzoek