3D houten wandpanelen

3D houten wandpanelen

Een nieuwe trend in het ontwerpen van muren, 3D mozaïekpanelen van echt massief hout. Eenmaal geïnstalleerd, bieden de wandpanelen een mooie elegante muurtransformatie en zijn ze verrijkt met het gebruik van verlichting. Transformeert elke kamer door stijl en diepte aan uw ruimte toe te voegen. De wandpanelen zijn voor interieur ...

Productdetails


Een nieuwe trend in het ontwerpen van muren, 3D mozaïekpanelen van echt massief hout. Eenmaal geïnstalleerd, bieden de wandpanelen een mooie elegante muurtransformatie en zijn ze verrijkt met het gebruik van verlichting. Transformeert elke kamer door stijl en diepte aan uw ruimte toe te voegen.


De wandpanelen zijn voor gebruik binnenshuis en kunnen worden gebruikt voor residentiële en commerciële toepassingen. Houd er rekening mee dat afbeeldingen en het werkelijke product in kleur enigszins kunnen verschillen vanwege verschillende verlichtingsbronnen en ook schermweergave. Ze kunnen eenvoudig door iedereen worden geïnstalleerd. Ze kunnen worden gesneden met behulp van een elektrisch zaaggereedschap of een tafelzaag.


U hoeft niet in een luxueus loft-appartement te wonen om te genieten van de rustieke schoonheid van een teruggewonnen houten muur! Prachtig gebouwd, deze industriële stijl muurschildering heeft fascinerende diepte. Sterke mix van natuurlijke kleuren uit hout van overtollige traditionele bouwbronnen. Het weer is echt aan het werk gegaan, waardoor het een ruwe diamant is geworden. Groot vakmanschap vult de natuurlijke erosie aan en geeft panelen zijn unieke gevoel van jeugdige oudheid.


1.JPG

Onderzoek