3D-wandtegels voor badkamer

Eigenlijk zijn onze panelen beter dan teruggewonnen hout, omdat ze een diepere houtstructuur hebben en ook is het product meer "schoon" omdat het is gemaakt van een nieuw hout, dat thermisch is gemodificeerd (geen insecten en bacteriën in ons hout).

Productdetails


1 (001) .jpg

Eigenlijk zijn onze panelen beter dan teruggewonnen hout, omdat ze een diepere houtstructuur hebben en ook is het product meer "schoon" omdat het is gemaakt van een nieuw hout, dat thermisch is gemodificeerd (geen insecten en bacteriën in ons hout). Verander het uiterlijk van elke kamer door de natuurlijke schoonheid van hout toe te voegen aan uw interieur. 3D houten wandpanelen zijn een echt oudhoutproduct, dat een unieke ontwerpoplossing voor teruggewonnen hout creëert als muurstickers of modebinnenkanten in ouderwets hout.2 (001) .jpg

U hoeft niet in een luxueus loft-appartement te wonen om te genieten van de rustieke schoonheid van een teruggewonnen houten muur! Prachtig gebouwd, deze industriële stijl muurschildering heeft fascinerende diepte. Sterke mix van natuurlijke kleuren uit hout van overtollige traditionele bouwbronnen. Het weer is echt aan het werk gegaan, waardoor het een ruwe diamant is geworden. Groot vakmanschap vult de natuurlijke erosie aan en geeft panelen zijn unieke gevoel van jeugdige oudheid.
Met Kasaro is het geven van een 3D-levenseffect aan je muren nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Het effect brengt herinneringen aan zoete, donkere of witte chocolade in bars of vierkanten, maar aan het einde willen we het altijd. Het is als de "beste Zwitserse chocolade", je zult je ruimtes zien en ze willen opeten.

Onderzoek