3D houten panelen

3D houten panelen

Elke plank is diep geborsteld om een 3D houten lambriseringstextuur te verkrijgen die een verscheidenheid aan lichten en schaduwen vertoont. Geen twee stukken zijn hetzelfde dat een grote en veelzijdige kleur en graanpallet naar elke ruimte brengt. Gebruik onze muurplanken als accentmuur, lambriseringen, plafonds, verlaagd plafond ...

Productdetails


Elke plank is diep geborsteld om een 3D houten lambriseringstextuur te verkrijgen die een verscheidenheid aan lichten en schaduwen vertoont. Geen twee stukken zijn hetzelfde dat een grote en veelzijdige kleur en graanpallet naar elke ruimte brengt. Gebruik onze muurplanken als een accentmuur, lambriseringen, plafonds, kunstwerken met hangende plafondpanelen of wanddecoratie. Onze muurplanken zijn ook perfect voor buitentoepassingen en ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zoals badkamers, keukens of kelders.


U hoeft niet in een luxueus loft-appartement te wonen om te genieten van de rustieke schoonheid van een teruggewonnen houten muur! Prachtig gebouwd, deze industriële stijl muurschildering heeft fascinerende diepte. Sterke mix van natuurlijke kleuren uit hout van overtollige traditionele bouwbronnen. Een nieuwe trend in het ontwerpen van muren, 3D mozaïekpanelen van echt massief hout. Eenmaal geïnstalleerd, bieden de wandpanelen een mooie elegante muurtransformatie en zijn ze verrijkt met het gebruik van verlichting. Transformeert elke kamer door stijl en diepte aan uw ruimte toe te voegen.


Met Kasaro is het geven van een 3D-levenseffect aan je muren nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Het effect brengt herinneringen aan zoete, donkere of witte chocolade in bars of vierkanten, maar aan het einde willen we het altijd. Het is als de "beste Zwitserse chocolade", je zult je ruimtes zien en ze willen opeten.


1.JPG

Onderzoek