Houten mozaïeken vloertegels

Houten mozaïeken vloertegels

Deze houten mozaïektegel is ontworpen om de perfecte mix van verweerd, gerecycled geschilderd hout in uiterlijk, toon en textuur weer te geven, waardoor het ideaal is voor moderne vloeren en wanden. Veroudering van zwart en bruin tot het perfecte bereik in combinatie met echte houtnerf, waardoor een bewegend gevoel van beweging ontstaat.

Productdetails


Deze houten mozaïektegel is ontworpen om de perfecte mix van verweerd, gerecycled geschilderd hout in uiterlijk, toon en textuur weer te geven, waardoor het ideaal is voor moderne vloeren en wanden. Veroudering van zwart en bruin tot het perfecte bereik in combinatie met echte houtnerf, waardoor een bewegend gevoel van beweging ontstaat. Druk uw persoonlijke stijl uit door houten mozaïeken zowel horizontaal als verticaal te installeren met behulp van een standaard offset lineaire lay-out, of meng het met visgraat- en visgraatpatronen. Deze duurzame houtnerf getextureerde tegels zullen zeker een mooie en unieke uitstraling geven aan elk project.


Deze decoratieve tegels kunnen worden gebruikt als houten plafondtegels of houten wandtegels. Perfect voor residentiële projecten die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Als een ontwerpelement, onze houten en keramische tegels zijn gemakkelijk te combineren. De achterkant van het raster met tegels zorgt ervoor dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan het profiel van het onderliggende oppervlak.


1.JPG


Onderzoek