3D houten mozaïeken

Elke plank is hand-geselecteerde, stuk-voor-stuk voor hun natuurlijke kleur, graan en karakter van merken, zoals knopen en mineralen strepen. 3D houten mozaïeken zijn groot voor accent muren, deuren, wand decor, hoofdeinden, kolommen, backsplash, enz.

Productdetails


1(001).jpg

Elke plank is hand-geselecteerde, stuk-voor-stuk voor hun natuurlijke kleur, graan en karakter van merken, zoals knopen en mineralen strepen. Net zoals de bomen in onze bossen niet identiek zijn, heeft elke individuele hardhouten plank zijn eigen unieke markeringen. Zo zul je het graan variaties waarmee elk bord onderscheiden als een uniek werk van natuurlijke kunst. Het is niet ongewoon om te vinden van verschillende graan contrasten in dezelfde boord van massief hout. De lichtere graan was dichter bij de boomschors (spinthout) en het donkerder graan was dichter bij de boom de center (kernhout). Geschoolde Artisan cut van elke afzonderlijke plank op lengte en vliegtuig hen aan meerdere diktes ter verbetering van het 3-dimensionale visuele van hout.2(001).jpg 

Daarna, is elk bord individueel hand voltooid, een kunstvorm waarbij een deskundig oog, een ambachtsman van aanraking en de aandacht voor detail. Met het natuurlijke karakter van de functie van hout en wordt een brandpunt voor iedere kamer het is geplaatst inch 3D houten mozaïeken zijn geweldig voor accent muren, deuren, wand decor, hoofdeinden, kolommen, backsplash, enz.

Onderzoek