3D decoratieve wandpanelen

3D decoratieve wandpanelen

3D-decoratieve wandpanelen zijn gemaakt met een nieuwe generatie teruggewonnen houtmateriaal en kunnen karakter, warmte en een rustieke uitstraling toevoegen aan elk woon- of winkeldecor aan de muur. Onze wall art-panelen hebben de diepste 3D-structuur in de markt van geregenereerde houten lambrisering.

Productdetails


3D-decoratieve wandpanelen zijn gemaakt met een nieuwe generatie teruggewonnen houtmateriaal en kunnen karakter, warmte en een rustieke uitstraling toevoegen aan elk woon- of winkeldecor aan de muur. Onze wall art-panelen hebben de diepste 3D-structuur in de markt van geregenereerde houten lambrisering. Eigenlijk zijn onze panelen beter dan teruggewonnen hout, omdat ze een diepere houtstructuur hebben en ook is het product meer "schoon" omdat het is gemaakt van een nieuw hout, dat thermisch is gemodificeerd (geen insecten en bacteriën in ons hout). Verander het uiterlijk van elke kamer door de natuurlijke schoonheid van hout toe te voegen aan uw interieur. 3D-decoratieve wandpanelen zijn een echt oudhouten product, dat een unieke ontwerpoplossing voor teruggewonnen hout creëert als muurstickers of modebinnenkanten in ouderwets hout.


Elke plank toont een verscheidenheid aan lichten en schaduwen. Geen twee stukken zijn hetzelfde dat een grote en veelzijdige kleur en graanpallet naar elke ruimte brengt. Voeg de schoonheid van natuurlijk hout toe: gebruik onze muurplanken als accentmuur, lambriseringen, plafonds, hangende plafondpanelen, kunst aan de muur of wanddecoratie. Onze muurplanken zijn ook perfect voor buitentoepassingen en ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zoals badkamers, keukens of kelders.


1.JPG

Onderzoek