Waarom worden Mozaïektegels standaard voor adel?

- Jan 23, 2018-

Mozaïek als een vorm van architecturale decoratie, verscheen voor het eerst in het oorspronkelijke Mesopotamië Mesopotamië van 2500 - 2000 voor Christus. Toen ze in het oude Griekenland waren, versierden de edelen hun huizen en zelfs graven in een mozaïek om hun nobele identiteit te onthullen.

In moderne tijden, mozaïek wandtegels zijn meer een soort van keramische tegels, het is een speciale manier van baksteen, meestal door tientallen kleine stukjes stenen om een ​​relatief grote baksteen te vormen. Met kleine en prachtige, kleurrijke functies worden op grote schaal gebruikt in indoor kleinschalige vloer, muur en buiten grote kleine muur en grond.

Vanwege het kleine formaat kunt u enkele puzzels doen om een ​​verloopeffect te produceren. Als uw badkamer groot is, is het verlichtingseffect goed, kan ervoor kiezen, de reiniging is zeker beter dan andere tegels.

Waar is het mozaïek?

Ga terloops naar een bouwmaterialenmarkt, de meest voorkomende glasmozaïeksteen kan verkocht worden aan meer dan 300 een plat, keramisch mozaïek van meer dan 500 een plat, er zijn meer dan 3000 een collage.

In China kan 100㎡ House 7, 8㎡ mozaïek gebruiken. Brick is absoluut een grote single, vaker mozaïek, net als de badkamermuurdecoratie van de taillelijn.

Nu is de mozaïeksteen niet zoals de Romeinse adel als de edelgoudfolie tegen de muurstickers, uiteindelijk duur waar?

In feite is het niet vanwege de hoge kosten van grondstoffen, maar in het productieproces van te veel verlies.

zal een hele (glas, marmer, metaal, enz.) plaat in de standaard deeltjes, verlies zo hoog als 15%, om ervoor te zorgen dat de kleur van de materialen in principe consistent zijn, dit deel van het materiële verlies van 10% , er is een onregelmatige vorm van de deeltjes die moeten worden weggegooid ...