Wat voor soort lijm voor mozaïektegels?

- Jun 03, 2018-

Mosaic tiles2.jpg

Mozaïek bestrating is een belangrijk onderdeel van de renovatie, en sommige eigenaren veel aandacht besteden aan de bestrating proces en de kwaliteit van de tegels. In de bestrating keramische tegels, zijn er vele controverses uit het traditionele gebruik van cement als een basismateriaal voor het gebruik van Tegel lijmen voor bestrating. Het traditionele cement-proces maakt de eigenaar voelen meer verzekerd, maar anderen hebben erop gewezen dat de tegel adhesieve eigenschappen zelfs beter zijn. Vervolgens Xiaobian gericht op het geven van u een glimp van die van de tegel lijmen en cement is beter in de mozaïektegels.


Tegel lijm functies

Tegellijm, ook bekend als keramisch tegellijm, wordt gebruikt als een nieuw type van decoratie materiaal. Het wordt voornamelijk gebruikt voor decoratiematerialen zoals oppervlakte tegels, keramische tegels en tegels van de vloer, en geleidelijk vervangt het traditionele cement geel zand. Tegel lijm bouw is handig, heeft goede flexibiliteit, effectief kan voorkomen dat de tegels produceren lege vaten, hoge hechtsterkte, waterdichtheid, bevriezen-ontdooien weerstand, veroudering weerstand en andere eigenschappen, tegel lijm hechtsterkte is verschillende tijden dat cement mortel, is een materiaal van de zeer goede hechting A.

De voordelen van de tegellijm en cement

Op basis van cement trottoirs kunnen problemen geven zoals uitholling en neerzetten van tegels. Het is noodzakelijk om de band met tegels met ruwe poreuze en hoge wateropname om stevigheid. Tegellijm kan niet alleen het oplossen van deze problemen, maar het bespaart ook meer ruimte dan cement, en slechts een dun laagje is nodig tijdens het bouwproces. Op dit moment zijn er veel stenen op de markt met soepele en gladde oppervlak en laag water absorptie. Het is beter te gebruiken van de tegellijm.

Kortom, we waren in staat om te tekenen: bestrating mozaïektegels, met behulp van speciale tegel lijmen beter dan cement rivier zand. De adhesieve kracht van tegellijm is meer dan driemaal cement rivier zand, en tijdens de bouw, stappen zoals vochtige muren, tegels, inweken en vaste ondersteunt kunnen ook worden weggelaten. Alleen de hoeveelheid water kan worden gebruikt in verhouding tot de bouw.


Tegel lijm type en merk

In het proces van toepassing van tegellijm voor mozaïektegels, is het type tegellijm ook bijzonder belangrijk. Tegel lijm is onderverdeeld in No. 1 (gewone type), No. 2 (verbeterde type) en No. 3 (groter formaat keramische tegels of marmer) en andere rassen. Onder hen is No. 1 tegellijm geschikt voor het plakken van verschillende soorten vloertegels of wandtegels van gewone mortel; No. 2 tegellijm heeft sterke zelfklevende werking en de anti-daling van de prestaties, en is geschikt voor de eisen van de adhesieve kracht. Grote wandtegels, niet-mortel oppervlakken zoals houten panelen of oude is voltooid.

Tegellijm No. 3 is geschikt voor het mozaïek van tegels. Het heeft sterke adhesieve kracht en flexibiliteit. Het kan weerstaan aan de stress veroorzaakt door thermische uitzetting en samentrekking van de kleeflaag. Het is geschikt voor het vasthouden van de tegels aan gipsplaten, hardboard, splint of oude afwerkingen (tegels, mozaïeken, terrazzo), enz., evenals pasta's voor grotere maten van verschillende stenen platen. Naast grijze tegels bieden tegel lijmen ook een wit uiterlijk, geschikt voor lichte of doorschijnende marmer, tegels en andere natuursteen.

Tegel lijm merken zijn onder andere Degao, Lei Bangshi, Mabei, Sika, Henkel, Oosterse Yuhong, Duobang, Ilead, Dianmi, Longma en vele andere merken.

Tegel lijm bouwmethode

Eerst schakelt u het oppervlak van de bouw, houden van het oppervlak tot een staat van ononderbroken, droog, schoon, geen vlekken, enz.; Meng de lijm van de tegel in schoon water tot een pasta; het aandeel is 25 kg plus ongeveer 6-6,5 kg water, roer goed, wacht ongeveer 10 minuten iets roer en gebruiken. Na ongeveer 2 uur gebruiken, niet hergebruiken voor droge Lijm lijm.


De getande zuigmond uitstrijkjes van de lijm op de muur en gelijkmatig verdeelt over één vierkante meter. De tegels kunnen worden gewreven op gedurende 15 minuten (als aanpassing vereist is, de tegellijm moet niet worden bevestigd voordat).

Merk op dat de dilatatievoeg is gereserveerd. Het product is geschikt voor gebruik in een omgeving van 5° C tot 40° C. Pas na 24 uur kan het product worden stapte in of spijkers. Als genezen gedurende meer dan 24 uur, kunnen vlekken op de oppervlakte van de tegel worden gereinigd met tegel stenen schoonmakers (gebruik geen zure reinigingsmiddelen). Voorafgaand aan het verzoek, moeten de verticaliteit en de vlakheid van de ondergrond worden bevestigd. Niet mengen van de droge mortel met water, en wees voorzichtig om te houden van de uitzettingsvoegen.

Tel: +86-571-88964783

Fax: +86-571-88964782

Contactpersoon: Alex Min

Mobiel: +86-18042324525

E-mail: alex@kasaromosaic.com