Er zijn zoveel onbekende onderhoudsmethoden voor mozaïektegels!

- Nov 25, 2019-

Het renoveren van een huis vereist veel mankracht, materiële middelen en financiële middelen. Als het onderhoud onjuist is, wordt de levensduur van het huis of meubilair verkort. Bijvoorbeeld, mozaïektegels, knap ziet er goed uit, als er een probleem is met onjuist onderhoud, is het het verlies niet waard! Dus hoe onderhoud je het mozaïek nadat het is gelegd?

Laten we eerst begrijpen hoe het eindproduct na het mozaïekbestrating moet worden uitgehard.


Nadat het mozaïek is genaaid, moet u controleren op eventueel achterblijvend drijvend zand in de opening. Als dit het geval is, gebruikt u een schone en vochtige zachte borstel om het voorzichtig te vegen. Wanneer de opening diep is, moet deze worden gevuld met cementmortel en worden afgeveegd met een doek.


Het mozaïek dat net is geplakt, mag niet worden blootgesteld aan de zon. Het heeft een goede luchtdroging nodig. De droogtijd moet worden gehandhaafd tot 24 uur na levering. De uithardingstijd moet niet korter zijn dan een week.


Nadat de mozaïeklaag volledig is gedroogd, kan het mozaïekoppervlak worden schoongemaakt. Week de doek in het afwasmiddel, veeg het tegeloppervlak vervolgens af met een doek die niet is uitgewrongen en veeg het tegeloppervlak schoon met een spons die in water is gedrenkt om het residu af te vegen totdat het is afgeveegd.


Ten tweede kan de dagelijkse schoonmaak van het mozaïek niet minder zijn.


Omdat het mozaïekoppervlak relatief vlak en moeilijk af te zetten is, is het heel eenvoudig normaal te reinigen, veeg het gewoon af met een katoenen doek met een goede waterabsorptie. Als u het oppervlak van het mozaïek helder wilt houden, kunt u een neutraal glansmiddel gebruiken om te vegen.

Ten slotte is het het dagelijkse onderhoud van mozaïeken.


De algemeenheid van de tegel is fragiel, dus het is noodzakelijk om de impact van zware objecten in het dagelijks leven te voorkomen. Als het mozaïek ontbreekt of valt, moet het worden gepatcht met dezelfde variëteit aan mozaïeken. Het is zelfs niet moeilijk om het mozaïek schoon te maken. Het wordt meestal met de hand weggeveegd. Het is heel gemakkelijk om het eenmaal per week schoon te maken.


Na het lezen hiervan moet je wel geïnteresseerd zijn in mozaïektegels, dus neem contact met ons op!


Zhejiang KASARO Nieuw decoratief materiaal Co., Ltd.
Voeg : No.777 Hangmu Road, Jinhuo Village, Qianyuan Town, Zhejiang, China toe
Tel: + 86-571-88964783
Fax: + 86-571-88964782
Contact : Alex Min
Mobiel: + 86-18042324525
E-mail : alex@kasaromosaic.com