Slimme en veranderlijk zwembad mozaïek

- Feb 26, 2019-


Mozaïekwerd veel gebruikt door de lokale bevolking in het oude Rome. U kunt altijd zien mozaïek in residentiële woningen en openbare gebouwen. Kleurrijke kleuren kunnen altijd brengen visuele impact, mozaïektegels is zodanig gekoppeld aan ieders innovatie in design, decoratie is niet langer de regel, kleuren mengen, vorm mengen is uitgegroeid tot een mozaïektegels we vaak doen. Collocate door middel van ieders onbeperkte fantasie, vrije combinatie en design, met een uniek gevoel. De grootte vanmozaïek zwembadbaksteen is klein, en de kloof tussen deeltjes is groot. Mozaïek van ingenieuze, veranderlijk en willekeurige combinatie modus is vol uitdagingen voor degenen die het besturen.


Het zwembad is gebouwd in een groene omgeving, die is elegant en rustig. Op de bodem van het zwembad, wordt mozaïek gebruikt om een zomer thema patroon, waardoor het hele zwembad levendiger worden omschreven. In de zomer, wanneer het spelen in het zwembad, je kunt altijd het gevoel van de koele smaak.


Mozaïek slijtvastheid is sterk, mozaïek de belangrijkste grondstoffen zijn meestal natuurlijke steen, in zijn slijtvastheid, keramische tegels en houten vloeren en andere decoratieve materialen kunnen niet worden vergeleken. Omdat er meer scheuren tussen elk klein deeltje van mozaïek baksteen, is de weerstand van de stress van mozaïek baksteen beter dan andere decoratieve materialen. Mozaïek Decoratie is sterk, mozaïek gebruik mozaïek vorm te versterken zijn decoratief, materiaal is zeer rijk en kleurveranderingen, bij het versieren van de binnenruimte, het kan worden gebruikt als andere decoratieve materialen versiering materialen, kan ook worden gebruikt om het mozaïek maken achtergrond muur in een groot gebied; kunt gebruikenmozaïekbaksteen kleurverloop kunt manier, ook een verscheidenheid van geometrische regeling, met haar rijke patronen om mensen te geven. Schok, esthetische gevoel. Omdat de vorm eenvoudig is, de specificaties verschillende zijn, en elk geometrische blok van zuivere kleur producten is self-contained, ontwerpen of gebruiken, kunnen gemakkelijk een volledige vorm, met name op de hoeken en hoeken, bouw is erg eenvoudig, geen behoefte geen vaardigheden, dat wil zeggen kan de koude vouwen effect ook worden ontworpen soepel, zeer mooie, zeer nette. Kenmerken.


Zhejiang KASARO nieuwe decoratieve materiaal Co., Ltd
Add:No.777 Hangmu Road, Jinhuo Village, Qianyuan stad, Zhejiang, China
Tel: +86-571-88964783
Fax: +86-571-88964782
Contactpersoon: Alex Min
Mobiel: +86-18042324525
E-mail:Alex@kasaromosaic.com