Mozaïekcolocatie en toepassing in elke plaats van thuis

- Jan 23, 2018-

Living Room: een grote verscheidenheid aan mozaïek om een ​​gepersonaliseerde achtergrondmuur te creëren

Woonkamer algemeen gebruik mozaïek om decoratieve achtergrondmuur te collaberen, met de ontwikkeling van mozaïektechnologie, een verscheidenheid van innovatieve materialen die in hierboven mozaïek worden gebruikt, en verscheen zelfs gouden foliemozaïek, houten mozaïek etc. Nu, het gebruik van mozaïek decoratie Hall kan zelfs bereiken imitatie behang decoratief effect, en de levensduur is nog steeds langer, dat is in de vochtige ruimtes zoals Guangzhou is ongetwijfeld een groot evangelie.

Omdat mozaïekachtergrondmuur bestaat uit kleine stukjes mozaïek, zodat behang en andere materialen ongeëvenaarde flexibiliteit bieden, kunnen mensen zelfs de trouwfoto's naar fabrikanten sturen, zodat fabrikanten specifiek een unieke tv-achtergrondmuur opzetten.

Keuken: Creëer een ruime, lichte en stijlvolle ruimte

De keukenmuur kan goed worden versierd met mozaïek, het voorgestelde gebruik van glasmozaïek, metaalmozaïek, zoals reflecterend materiaal, omdat de keukenruimte over het algemeen klein is, en er is het probleem van oliedampvervuiling, dus helder en soepel mozaïek, niet alleen goede weerspiegeling van licht, visuele uitbouw van de grootte van de keukenruimte, gemakkelijk schoon te maken, Veeg eenvoudig het mozaïekoppervlak schoon met een natte doek om de glans te herstellen.

Badkamer: duidelijke en uniforme kleur, schone en opgeruimde ruimte

De meest voorkomende plaats van mozaïek is waarschijnlijk om het toilet te tellen, in de eerste plaats om duidelijk te zijn, de badkamer moet mensen ontspannen, rustig, het gevoel van loslaten geven, dus de mozaïekkleur in de ruimte moet niet te sterk zijn, springen, anders het zal emotionele schommelingen en depressie brengen.

Wand Algemeen glasmozaïek en ander reflecterend vermogen van het materiaal voor lokale verfraaiing, zoals de achtergrondmuur achter het toilet, doucheruimte, enz., Kunnen een goede rol spelen in decoratie. Kan ook worden gebaseerd op persoonlijke voorkeuren voor een groot stuk wandbestrating, de inzet van een meer flexibele en levendige achtergrondmuur.