KASARO in DOMOTEX, verwarm je huis met natuurlijke schoonheid!

- Mar 30, 2018-

DOMOTEX asia / CHINAFLOOR is de toonaangevende beurs voor vloerenbeurzen in de Aziatische Pacific en de op één na grootste vloertentoonstelling ter wereld. Als onderdeel van de DOMOTEX-showsgroep richt DOMOTEX asia / CHINAFLOOR zich voornamelijk op de opkomende Aziatische markten.

 

Dit platform vergemakkelijkt de communicatie binnen de industrie door de ontwikkelingen van de vloerbedekkingsindustrie in Azië en daarbuiten te presenteren. Het brengt ook tal van zakelijke kansen met zich mee waarvan nationale en buitenlandse exposanten maximale exposure krijgen voor zowel hun merken als producten.

 

We hebben het geluk gehad om deel te nemen aan de tentoonstelling en zijn te zien in het wallboard-gedeelte. We tonen de 3D echte massief houten wandpanelen, Peel and Stick, Reclaimed Wood Mosaic enzovoort. De reflectie van de exposanten is erg goed, wat aangeeft dat ze erg geïnteresseerd zijn in onze producten. Vooral ons nieuwe product - Mosaic Pattern, heeft veel aandacht gekregen van veel gasten. KASARO is de eerste en enige onderneming in China die mozaïek kan maken door geautomatiseerde machines.


KASARO in DOMOTEX asia/CHINAFLOOR.JPG

KASARO in DOMOTEX asia/CHINAFLOOR.JPGKASARO in DOMOTEX asia/CHINAFLOOR.jpg


Zhejiang KASARO nieuwe decoratieve materiaal Co., Ltd.
Toevoegen: No.777 Hangmu Road, Jinhuo Village, Qianyuan Town, Zhejiang, China
Tel: + 86-571-88964783
Fax: + 86-571-88964782
Contactpersoon: Alex Min
Mobiel: + 86-18042324525
E-mail: alex@kasaromosaic.com