Hoe Mozaïek Tegels Te Kiezen

- May 31, 2018-

1, kies een mozaïektegel afhankelijk van de hardheid

Doen alsof je tegels koopt, is natuurlijk dat je betere kwaliteit wilt kopen, beter beter decoratief effect zult lijken, maar niet te wijten bent aan een lichte impact op de breuk enzovoort. Let dus goed op de hardheid van de mozaïektegel bij de aankoop, niet alleen de hardheid moet goed zijn, maar ook de nodige taaiheid hebben, zodat deze niet gemakkelijk kan worden gebroken en niet zal barsten na de bestrating.

2, selecteer de mozaïektegel om het oppervlak te zien

De reden waarom keramische tegels geliefd zijn bij mensen is vooral omdat het decoratieve effect van keramische tegels relatief goed is. Het is een laag glazuur op het oppervlak van tegels. Mozaïektegels vormen daarop geen uitzondering. De kwaliteit van het glazuur op het oppervlak van de tegels is ook betrouwbaar. Wanneer u een mozaïektegel kiest, moet u een geglazuurd oppervlak kiezen dat gelijkmatig en vloeiend is.

3, selecteer de mozaïektegel om het anti-slip te zien

Daarnaast is het ook nodig om aandacht te besteden aan de antislipprestaties van mozaïektegels. Als de tegels op een muur met een mozaïektegel worden gehouden, kan het oppervlak van de steen te glad zijn, waardoor mensen gemakkelijk kunnen wegglijden en letsel kunnen veroorzaken. Hoe langzamer het water op het oppervlak van de mozaïektegel glijdt Hoe beter de prestaties.

4, kies een mozaïektegel om de kleur te zien

De reden waarom mozaïektegels geliefd zijn bij mensen is vanwege de combinatie van textuurpatronen en kleuren op het oppervlak van de mozaïektegels. Na het bepalen van de kwaliteit van de mozaïektegels, moeten we het oppervlak van de mozaïektegels bepalen. De standaard is het oppervlak van de mozaïektegels. Als de kleuren exact hetzelfde zijn, moet het textuurpatroon helder zijn en is er geen ontkoppeling of iets dergelijks.

5, kies een mozaïektegel om de grootte te zien

Er is ook een noodzaak om groot belang te hechten aan de grootte van de mozaïektegels, de liniaal van de mozaïektegels moet zeer standaard zijn, de fout moet zo klein mogelijk zijn, zodat het beste constructie-effect netjes en mooi zal zijn, de de randen van de mozaïektegels moeten ook netjes zijn, niet Bump.

Tel: + 86-571-88964783

Fax: + 86-571-88964782

Contactpersoon: Alex Min

Mobiel: + 86-18042324525

E-mail: alex@kasaromosaic.com