Badkamer mozaïektegels schoonmaken en onderhoud

- May 27, 2018-

Het mozaïek wordt geboren met de badkamer, uitgebreide decoratie in de badkamer, rijke kleuren maken de badkamer veel kleur. Echter, toiletten hebben vaak problemen met water, riolering, onderhoud van mozaïektegels en hoofdpijn tijdens de reinigingstijd. De volgende kleine series introduceren u verschillende soorten onderhouds- en reinigingsmethoden voor mozaïektegels!

Na tegelonderhoud

1. Controleer de details: Nadat de wand van de mozaïektegels is voltooid, nadat de hechtlaag is gefinaliseerd, voert u een controle uit nadat de verbinding is voltooid en het drijvende zand in de naad kan voorzichtig worden uitgevoerd met een schone, vochtige zachte borstel . , Overschrijd de dikte van de strookjes van de meter met een 1: 1 cementmortel en veeg schoon met een doek. De hechtlaag en de voegmortel worden na de laatste coagulatie gereinigd.

2, doe een goede baan: na de voltooiing van de mozaïek tegel aandacht te besteden aan de bescherming van het eindproduct, kan goed worden gedroogd. Het nieuw afgewerkte oppervlak mag niet worden blootgesteld aan de zon en de ruimte moet na 24 uur na levering goed worden geventileerd. Het algemene behoud van bestrating mozaïeken mag niet minder dan 7 dagen duren.

3, schoon: wanneer de lijmlaag en voegmortel laatste coagulatie, kan beginnen om het mozaïek oppervlak schoon te maken. De reinigingswerkzaamheden vereisen de voorbereiding van twee vaten, één voor vers reinigingsmiddel en één voor schoon water. Veeg eerst het vod in de loop van het reinigingsmiddel zonder het te wringen. Veeg vervolgens het oppervlak van het mozaïek met een cirkelvormige beweging af: vervolgens werden op de tweede natte sponzen in schone emmers geplaatst en werden de mozaïekoppervlakken met spons gewreven om het residu af te vegen. Veeg daarna het oppervlak opnieuw schoon met spons totdat het schoon is.

Kan worden schoongemaakt met schoon water en een absorberende katoenen doek. Omdat het oppervlak van het mozaïek relatief vlak is, is het niet gemakkelijk om vuil te verzamelen, dus het is ook handig bij het schoonmaken. Bovendien kan het worden afgeveegd met een neutraal glansmiddel, waardoor het mozaïekoppervlak helder blijft.


Na reparaties van de mozaïektegels

1, na de bestrating worden schoongemaakt

Nadat de lijmlaag en de voegmortel definitief zijn geplaatst, kan het mozaïekoppervlak worden gereinigd. Reinigingswerkzaamheden vereisen de voorbereiding van twee vaten, een nieuw reinigingsmiddel, een schoon water, eerst de doek in de wasmiddelcilinder onderdompelen, zonder te wringen, en dan het mozaïekoppervlak met een draaiende beweging afvegen, en vervolgens in de tweede natte sponzen geplaatst in schone emmers, en het mozaïekoppervlak werd afgeveegd met een spons en al het residu werd weggeveegd. Veeg ten slotte het oppervlak af met een spons totdat deze schoon is.

2, na de bestrating om de details te controleren

Nadat alle wanden zijn afgewerkt en de hechtlaag is voltooid, voert u na het voegen nog een inspectie uit en laat u het drijvende zand in de naad voorzichtig met een schone, vochtige zachte borstel. Sub-tralieraden moeten rigoureus worden afgevlakt met 1: 1 cementmortel en vervolgens worden afgeveegd met een doek. De hechtlaag en de voegmortel worden na de laatste coagulatie gereinigd.

3, doe een goede baan van ventilatie na bestrating

Nadat het mozaïek klaar is, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de bescherming van het eindproduct en het kan goed worden gedroogd. In de nieuw liggende oppervlaktelaag moet blootstelling aan de zon worden vermeden en moet de binnenventilatie naar behoren worden uitgevoerd. Het zal doorgaan tot ongeveer 24 uur na de voltooiing van het werk. Over het algemeen moet de na-bewaring van bestrating mozaïeken niet minder dan 7 dagen zijn.

Dagelijkse schoonmaak van het mozaïek

1, schone katoenen doek

Kan worden schoongemaakt met schoon water en een absorberende katoenen doek. Omdat het oppervlak van het mozaïek relatief vlak is, is het niet gemakkelijk om vuil te verzamelen, dus het is erg handig als het schoon is. Bovendien kan het worden afgeveegd met een neutraal glansmiddel, waardoor het mozaïekoppervlak helder blijft.

2, wasmiddel scrub

Als het een vloer is, en er is geen drainagesysteem op de grond, gebruik dan eerst een stofzuiger om hem weer op te zuigen, gebruik dan een reinigingsmiddel om water toe te voegen, wring de doek uit om hem opnieuw te vegen, eigenlijk is het bijna. Als het de vloer van een doucheruimte is, is er een manier om het direct na het baden elke dag te sproeien en de functie van zeepverwijdering te gebruiken.

Ten derde, het dagelijks onderhoud van het mozaïek

Het dagelijks onderhoud van de muur met mozaïekmuren moet op twee punten letten:

1. Noodzaak om te voorkomen dat zware voorwerpen botsen.

2. Als mozaïeken ontbreken of ontbreken, moet je het mozaïek van dezelfde soort gebruiken om op te maken; Ten derde moet er tijdig op worden gelet, meestal om de hand te ruimen en om hem één keer per week schoon te maken.

Tel: + 86-571-88964783
Fax: + 86-571-88964782
Contactpersoon: Alex Min
Mobiel: + 86-18042324525
E-mail: alex@kasaromosaic.com