Parelmoer Backsplash

Deze betoverende parelmoer tegel in wit is artistiek gerangschikt in een naadloos patroon. De parelmoer schaal voegt een duurzaamheid en duurzame exquisitness toe aan uw keuken, of installatie van de haard. Deze tegels zijn op een gaas bevestigd en zorgen voor een strak en eigentijds, schoon ontwerp in elke kamer. Met name deze tegel vereist geen voegspecie. Deze tegel wordt niet aanbevolen om te worden geïnstalleerd in een douche, douchevloer of zwembaden.

Productdetails


IMG_5135 (001) .jpg

Deze betoverende parelmoer tegel in wit is artistiek gerangschikt in een naadloos patroon. De parelmoer schaal voegt een duurzaamheid en duurzame exquisitness toe aan uw keuken, of installatie van de haard. Deze tegels zijn op een gaas bevestigd en zorgen voor een strak en eigentijds, schoon ontwerp in elke kamer. Met name deze tegel vereist geen voegspecie. Deze tegel wordt niet aanbevolen om te worden geïnstalleerd in een douche, douchevloer of zwembaden.IMG_5138 (001) .jpg

Mother of Pearl-tegels zijn van nature dun, ze zijn zeer sterk en duurzaam en eenvoudig te installeren in een verscheidenheid aan toepassingen. Een uniforme natuurlijke uitstraling in toon. Het is eenvoudig te installeren. Het is geschikt voor badkamerwanden en -vloeren, backsplashes in de keuken. Het is een natuurlijk parelmoer mozaïek, dus het is gemakkelijk schoon te maken en nooit uit de stijl en krasbestendigheid. Ideaal voor historische renovaties, moderne wand- en vloerinstallaties.

Onderzoek