Crushed Ceramic Mosaic Tile

Crushed Ceramic Mosaic Tile

Ceramic Mosaic Tile Flower White is gemaakt van honderd procent porselein, waardoor het vorstbestendig is. Deze mozaïektegel is geschikt voor toepassingen zoals keuken backsplash, badkamer, douche. De sterke mesh-achterkant maakt de installatie eenvoudiger en het verbindingsformaat zorgt voor een ...

Productdetails


Ceramic Mosaic Tile Flower White is gemaakt van honderd procent porselein, waardoor het vorstbestendig is. Deze mozaïektegel is geschikt voor toepassingen zoals keuken backsplash, badkamer, douche. De sterke mesh-achterkant maakt installatie eenvoudiger en het verbindingsformaat zorgt voor een naadloze uitstraling. Het is op een gaas bevestigd voor een eenvoudige installatie. De geglazuurde craquelé finish op de tegels geeft een opvallend sprankelend effect en kleine variaties in kleur geven diepte naar het betegelde oppervlak.


Deze keramische tegel is een schoon, eenvoudig en tijdloos creme wit mini-metrotegelmozaïek. Ze passen goed bij de meeste decoratiethema's en vormen de tand des tijds in uiterlijk en duurzaamheid. De klassieke tegels zijn op een gaas gemonteerd voor een eenvoudige installatie die u in een flits klaar heeft met uw verbouwing.


KSL-16006(001).jpg

Onderzoek