Welke tegels kies je voor toilettegel?

- Jan 23, 2018-

1. Geglazuurde tegel

Wat is geglazuurde tegel? Geglazuurde tegels is het oppervlak van de behandelde geglazuurde tegels. Het is ook een veel classificatie, volgens de verschillende soorten grondstoffen, kan worden onderverdeeld in keramische geglazuurde tegels, porselein geglazuurde tegels. Keramische geglazuurde tegels, gemaakt van klei, hoge waterabsorptiesnelheid, relatief lage sterkte, het belangrijkste kenmerk is dat de achterkleur rood is. Porselein geglazuurde tegels, gemaakt van porseleinaarde, de waterabsorptie is laag, de sterkte is relatief hoog. Het belangrijkste kenmerk is dat de achterkleur grijs-wit is.

2. Gepolijste tegels

Gepolijste baksteen is een soort lichte baksteen die gepolijst wordt door het oppervlak van het lichaam, dat tot een soort baksteen behoort. Over het algemeen is het vlak van de steen relatief ruw, maar gepolijste tegels omdat het oppervlak is gepolijst, zodat het gladder en helderder is. Gepolijst baksteen, zeer slijtvast, geschikt voor bestrating in de badkamer, woonkamer, slaapkamer en keuken en op andere plaatsen op de grond. Op basis van de toepassing van infiltratietechnologie kunnen gepolijste tegels worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan imitatie steen, houtachtig effect te maken.

3. Verglaasde baksteen

Om het probleem van de gemakkelijk te vervuilen gepolijste stenen op te lossen, is er een soort baksteen genaamd glassteen, in feite de hele tegel. Het oppervlak is glad maar hoeft niet te worden gepolijst, dus er is geen polijstgat, ook niet gemakkelijk te vervuilen, weerstand tegen vuil. Dit is een soort van versterkte gepolijste bakstenen, het gebruik van hoge temperatuur stoken, textuur dan gepolijste stenen harder en slijtvaster, natuurlijk, de prijs is ook hoger, winkel in de badkamer lijkt een beetje "afval" betekenis.

4. Baksteen

Het oppervlak van de steen is niet geglazuurd en het materiaal en de kleur van de tegenoverliggende zijde zijn consistent. Kenmerken zijn slijtvast antislip, hoewel er nog steeds infiltratie van de hele reeks stenen is, maar relatief gezien is de kleur niet als geglazuurde tegels.

En met de ontwikkeling van de trend van de tijd, is de hedendaagse interieur stijl geneigd om een ​​elegante toon stijl, eenvoudig ontwerp tot een mode-standaard, zodat de kleur elegante en pure baksteen geleidelijk een mode is geworden, wordt veel gebruikt in de woonkamer , toilet, veranda en gangpad, en dus op de grond, minder voor de muur, en de meeste antislipstenen horen bij de steen.

5. Mozaïeksteen

Over mozaïek gesproken, misschien kunnen veel mensen 'fantaseren' (hoest om serieus te zeggen), mozaïeksteen klein, kleurrijk, vooral in zwart-wittonen voor het publiek, veel gebruikt in kleine binnen- en buitenmuren en grote binnenruimten muur en grond. Zwart en wit mozaïektegels geven een rustig, eenvoudig gevoel, schoon en helder, en de badkamer kan samensmelten, het is gemakkelijk om de stemming comfortabel te voelen, geen deprimerend gevoel.