De ontwikkelingstrend van tegels en de kwaliteitsproducten die in de toekomst zullen verschijnen

- Jan 23, 2018-

Energie

Isolatiebakstenen

Het gebruik van poreuze materialen om het lichaam te doen, de volumedichtheid in de 0.6 ~ 1.0, en vervolgens in het lichaam oppervlakte beglazing, zodat het een poreus materiaal isolatie energiebesparende effect heeft, maar heeft ook de kenmerken van geglazuurde tegels. Met de bescherming van het milieu en energiebesparing meer en meer aandacht, dit soort bakstenen moet een aanzienlijke markt hebben, buitenlandse al hebben dit soort product op de markt te brengen.

Dunne baksteen

dan de bestaande keramische tegels dunner, keramische tegels tot een meer energiebesparende en meer milieuvriendelijke trend van een klasse van producten.

mooi maken

Kleur geglazuurde tegels

Met de verandering van het omgevingslicht, of met de verschillende gezichtshoek, presenteert het bakstenen gezicht verschillende kleuren, waardoor mensen een soort van kleurrijk en mooi plezier krijgen. Dit soort baksteen karakteristiek heeft ook in het glazuur om een ​​soort van zeldzame aardmetaal oxide samenstelling kleurmiddel toe te voegen, zorgt ervoor dat het glazuur oppervlak de selectieve absorptie en de reflectie, in de zichtbaar licht absorptie en de reflectiegraad verschillend presenteert en lijkt vele soorten van kleuren.

functie

Lichtgewicht bakstenen

Nu hebben we tegels ontwikkeld die op het water kunnen drijven. Deze tegel kan worden gebruikt om nieuwe materialen te maken.

Permeabele stenen

Een soort van tegel die kan worden gebruikt voor straat-straatoppervlak, waterdoorlatend, vermijd het oppervlaktewater.