Badkamerontwerp heeft mozaïektegels in stijl kan niet minder zijn

- Jan 23, 2018-

Een vermelding van mozaïek, veel mensen zullen ermee associëren om een ​​groot aantal bloemen te maken, portretpatronen, de Verenigde Staten is mooi, maar overdreven mate is echt voorbij het dagelijkse leven. In feite kan het elegante mozaïek ook heel mooi zijn, ze zijn niet pompeus, en meer dan de textuur van keramische tegels, collage technologie is niet complex, is zeker een goede keuze voor badkamer decoratie.

Een blauw mozaïek van vergelijkbare tinten, maar met verschillende kleuren, beslaat een hele muur in de badkamer. Dit wordt alleen gebruikt in de muurmozaïektegels, om te voorkomen dat de hele ruimte in een pure kleur te monotoon wordt, de selectie van vergelijkbare kleurblokverbindingen, eenvoudig mengen kan een regionale lichtpunt worden.

In de muur van de patroon selectie, meestal het grotere deel van het toilet geschikt voor een groot gebied van collage thema patronen, de badkamer is prachtig, en het gebied van kleine badkamer om zoveel mogelijk lichtkleur te kiezen, eenvoudig en elegant kan, om te voorkomen dat het toilet te druk lijkt.

De badkamervloer met een groot oppervlak van mozaïeksteen, maar ook om een ​​prachtige, unieke badkamerruimte te creëren. Het willekeurige gemengde mozaïek strekt zich uit vanaf de grond, met dezelfde kleur mozaïekstenen die gemakkelijk duidelijke korrelige effecten produceren. Grijze steen Dianran Om deze stille badkamer te creëren, maar ook om het gebruik van kleur slimmer te maken. Dezelfde methode voor het kiezen van een vergelijkbare kleur verschijnt ook in deze ruimte.