1(001).jpg 1. Onze geschiedenis

KASARO Decorative material Co., LTD richt zich al meer dan 10 jaar op topkwaliteit mozaïek- en tegelproducten in China. We zijn begonnen als een kleine operatie, maar zijn nu uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers in de mozaïekproducten in China.

Vandaag de dag is KASARO een van de topproducenten van hoogwaardige mozaïekproducten, zoals: mozaïektegels, aangepast mozaïekpatroon, schil- en stoktegels, mozaïekpanelen, houtmozaïek en enz.2. onze fabriek

KASARO is gelegen in de Zhejiang China in de buurt van Shanghai. Als wereldwijde leverancier in de mozaïektegel wil KASARO toegevoegde waarde creëren voor klanten over de hele wereld.

KASARO introduceerde de robotachtige productielijn in Y2017 en het is de enige leverancier in China die robotachtige productie van aangepaste mozaïekpatronen maakt.

  

3. Ons product

KASARO-producten omvatten het volgende:

1, Mozaïektegels

2, Aangepast mozaïekpatroon

3, 3D houten paneel

4, tegel schillen en plakken

....


Wij leveren mozaïekproducten over de hele wereld aan een breed scala van bedrijven over de hele wereld, variërend van grote multinationale organisaties tot kleine individuele bedrijven.4. Producttoepassing

Mozaïekproducten worden veel gebruikt in het dagelijks leven, zoals huisdecoratie, woondecoratie, badkamer decoratief:

--- Wand en vloer in de woonkamer

--- Achterwand van keukenwand

--- Badkamer muur en vloer

--- deco voor het zwembad

Mozaïekpatroon dat van onze tweede productielijn en uniek systeem door robot en computer, uw ideaalbeeld gebruikt en wij een kunstproducten voor u kunnen maken.

4.jpg

5. Ons certificaat

We hebben altijd het gevoel dat al het succes van ons bedrijf direct verband houdt met de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zoals vastgelegd in ISO9001, ISO14000: 14001 SGS-richtlijnen en ons strenge kwaliteitscontrolesysteem.

6. Productiemateriaal

We zijn in staat om een oneindig aantal mozaïekproducten te mengen en produceren en bieden een aantal van de meest geavanceerde productiemogelijkheden die beschikbaar zijn, inclusief het op maat maken van vormen en verspanen.

  


7. Productiemarkt

We hebben klanten uit zowel de binnenlandse markt als de overzeese markt. Alle verkopen kunnen vloeiend Engels spreken voor een goede communicatie. Onze belangrijkste afzetmarkt:

Noord-Amerika 70%

Zuid-Amerika 15%

West Union 10%

Anderen 5%


8. Onze service

Naast onze bestaande gegoten producten, kan KASARO ook mozaïekproducten produceren volgens de tekeningen of voorbeelden van onze klanten. We controleren de productkwaliteit kritisch voor elke stap tijdens de productie vanaf het snijden van grondstoffen tot het monteren op de mesh. We bieden technische ondersteuning die ongeëvenaard is. ...